Home

Öppna fönster

2 april, 2009

Jag repade med Think-box. Fiskarn var inte med tyvärr. Vi spelade lite och drack vin lite. Pratade lite hit och pratade lite dit. Författarn hängde upp våra nya budord, sju stycken blev det. Bland annat: Kom i tid. Snacka inte, vi är här för att repa. Minns låtarna. Tappa inte humöret. Kan tyckas låta hårt. Men jag tror att det är bra för oss. Vi bär på brister som vi på något vis måste föhålla oss till, och detta är vårat sätt.

Även om Rayban bestämt sig för att åka hem istället för att vänta efter jobbet på att jag skulle sluta repa, ändrade han sig och hängde med på en pizza vid Humanisten. I mäktig sol och dumma frågor sög vi i oss allt. Tiger Lou? 4. Kristofer Åström? 5.  Iron Maiden? 5. Integrity? 5. Håkan Hellsträm? 3. Hello Saferide? 4… Låter en ensam hand som klappar? Kan ögonen se sig själva? Vilket kom först, hönan eller ägget?

Frukosten

Vi säger adjö och jag går hem mellan spårvagnarna. Ipred fortfarande bultande i löpsedlarna och masskontrollerna tryckande mot tinningarna. Av mindre blir man bitter. Resten av kvällen blir ensligt ensam och jag tänker och tänker om henne och omvärlden.

Annonser

One Response to “Öppna fönster”

  1. Författarn Says:

    ”Tyvärr” var inte Fiskarn med? Du menar ”som tur var” eller?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: